Giorgio Beverly Hills

1961 skapade Fred och Gayle Hayman det amerikanska varumärket Giorgio Beverly Hills. Fred arbetade i butiker i olika större städer och slog sig till sist ner i Kalifornien med målet att sätta Beverly Hills och framförallt Rodeo Drive på kartan. Giorgio Beverly Hills erbjöd lyxiga märkeskläder. Butiken blev känd för sin ovanliga dekor och klubbliknande atmosfär med både bibliotek och biljardrum. Allt i en mycket exklusiv stil. Snart blev butiken på Rodeo Drive Giorgio Beverly Hills välbesökt av framgångsrika och kända människor. Den signifikativa gul och vit randiga markisen till butiken blev dess signum och fick också vara inspiration då Hayman skapade sin första doft 1981. Det var första gången som en enskild butik låg bakom en parfym, och inte något av de stora modehusen eller kosmetikbolagen. Giorgio Beverly Hills var också en av de första dofterna som lanserades med doftremsor i direktreklam vilket gjorde det möjligt att nå ut till hushållen med den faktiska doften.

Idag produceras Giorgio Beverly Hills av Elizabeth Arden.

Dofter
Giorgio Beverly Hills parfymer kännetecknas av boutiquekänsla och exklusivitet. Dofterna kan upplevas både klassiskt pudriga och färgstarkt intensiva. Giorgio Beverly Hills har många traditionella och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den moderna signaturen hos Giorgio Beverly Hills är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Giorgio Beverly Hills mest omtyckta parfymer. Giorgio Beverly Hills dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
6 träffar