Sensai

Sensai är ett av de äldsta och mest kända namnen inom selektiv hudvård och kosmetik. 1887 grundades Sensai som Kanebo Sensai i Tokyo i Japan som ett handelsföretag inom bomull. 1936 lanserades den första hudvårdsprodukten, Savan de Soie. Sensai står för högteknologisk hudvård baserad på japansk kunskap och naturliga ingredienser. Bland annat användes tidigt silkesfibern i hudvård vilket var banbrytande och har gjort Sensai världsberömt. Produkterna är också mycket rika på vitaminer, mineraler och naturliga oljor. 1997 blev Sensai återigen omtalade genom sin banbrytande mascara

38 °. Mascaran var löslig i vatten vid en viss temperatur tack vare en unik formula. Andra innovationer inom Sensai är Celluar Perfomance som kom 1998 och innebar holistisk hudvård och grunden till fantastisk hudvård genom balans på cell-nivå i huden. Sensai var också ett av de första selektiva kosmetikmärkena som specialiserade sig på effektiva cremer och lotions.

Hudvård och makeup

Sensais succéer inom hudvård och kosmetik har avlöst varandra och produkterna används av kunder världen över. Sensais vårdande makeup i milda toner har också blivit mycket populär. En av Sensais, och kanske en av världens, mest omtyckta ansiktscremer är Cellular Performance Cream.

Idag producerar Sensai det mesta inom kosmetik och skönhetsvård såsom hudvård för både herr och dam, makeup, dofter och andra produkter.

Sensais produkter kännetecknas av innovativ forskning och naturliga ingredienser. De vårdande produkterna finns i en rad olika serier och teman utifrån behov, hudtyp och ålder.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Sensais mest omtyckta produkter. Sensais produkter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar varandra. 

0 träffar