Calvin Klein

Calvin Klein är ett ungt modeföretag som står för en ren, sportig och avskalad stil. Calvin Richard Klein föddes i Bronx, USA 1942. 1968 grundade han varumärket Calvin Klein som senare såldes till skjortföretaget Philips-Van Heusen. Calvin Klein är ett framgångsrikt varumärke som kanske är mest känt för sina stilrena underkläder. Med sina enkla linjer och urbana och ungdomliga kollektioner skapar Calvin Klein attraktionskraft för alla åldrar världen över. Varumärket har skämtsamt kallats ”Calvin Clean”. Även Calvin Kleins reklamkampanjer är välkända och har nästan fått ikonstatus med sin renhet och stil, ofta i svart-vitt.

Den första doften lanserades 1978 och hette just Calvin Klein. Calvin Klein var också ett av de första varumärken som lanserade en unisex-doft; den omåttligt populära och friska doften med citrustoner CK one.

Calvin Kleins sortiment utgörs idag av både kläder, skor, klockor, accessoarer, heminredning, badmode och dofter.

Dofter
Calvin Kleins parfymer kännetecknas av personlighet och innovation men också renhet och fräschör. Många kända modeller har representerat Calvin Klein bland annat Kate Moss och Fredrik Ljungberg. Dofterna kan upplevas både moderna, självsäkra och sportiga. Här finns en modern enkelhet blandat med en sexig och urban känsla. Den tidlösa signaturen hos Calvin Klein ger ett enkelt men lyxigt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Calvin Kleins mest omtyckta parfymer. Calvin Kleins dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
76 träffar
Visa fler produkter