d:fi

D:fi är ett professionellt hårvårdsmärke som grundades i USA. D:fi står för modify vilket syftar till möjligheten att kunna modifiera sin frisyr gång på gång på ett enkelt sätt. D:fi står för en okonventionell möjlighet att fixa frisyrer som passar den egna personligheten och att inte fastna i gamla mönster. Att styla sitt hår med integritet och kvalitet. D:fi poängterar vikten av att leva livet fullt ut i allt man gör. Det betyder extraordinära resultat då det kommer till styling och hårvård. D:fis produkter är kända världen över.

D:fi erbjuder smart hårvård och styling med kvalitet i kombination med kunskap och teknologi. D:fi står för modern forskning inom hårstyling och hårmode. D:fi är ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder stylingprodukter med hög kvalitet. D:fis hårvård passar alla och lämpar sig för den med höga krav på stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård.

D:fi omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling.

Hårvård och styling
D:fis hårvårdsprodukter står för kvalitet och trender inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga att använda vilket gör det enkelt att skapa olika frisyrer på ett nytt sätt.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av D:fi s mest omtyckta hårvårdsprodukter. D:fi s styling passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
10 träffar