Diesel

Modeföretaget Diesel startades 1978 i Italien av Renzo Rosso. Diesel är ett rebelliskt varumärke som tidigt fokuserade på och blev kända för sina trendiga jeans. Målgruppen är yngre vuxna men plaggen är populära i alla åldrar världen över. Grundtanken är att Diesel ska öppna upp för nya idéer och innovationer samtidigt som kreativiteten ska vara tydlig. Idag har Diesel mer än 300 egna butiker och säljs i mer än 5000 butiker. Sortimentet består numer av kompletta modekollektioner med rebelliska inslag och livets möjligheter i fokus.

Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Diesels plagg bärs av många kändisar och celebriteter, exempelvis Robbie Williams.

1993 lanserade modehuset Diesel sin allra första doft som var en unisexdoft. Andra populära dofter från Diesel är Fuel for life och Plus Plus Feminine.

Idag omfattar Diesels sortiment allt ifrån både möbler och heminredning till kläder, accessoarer, väskor, glasögon, klockor och dofter.

Dofter
Diesels dofter kännetecknas ofta av innovativa och närmast konstnärliga inslag. Diesel är också känt för sina unika flaskor och paketering av dofterna. Dofterna kan upplevas både lite provocerande och mytiska. Här finns många omtyckta och unika parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den levande och tuffa signaturen hos Diesel är dynamisk och är ett fint komplement till Diesels lite råa kollektioner som andas trend och nytänkande.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Diesels mest populära parfymer. I Diesels doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar