Clean

Clean är ett amerikanskt doftvarumärke som precis som namnet antyder symboliserar renhet. Den första Clean-doften lanserades 2003 som en motpol till alla komplicerade och överdrivna designerdofter. Randi Shinder skapade doften med tanken att göra de vardagliga njutningarna till något varaktigt. Ren tvätt som torkat i vinden, varma bomullshanddukar från torktumlaren, ett mjukt regn, ett linneskåp som doftar lavendel. Cleans dofter ska bäras på ett bekvämt sätt ungefär som ett favoritplagg; nära huden med mjukhet och renhet. Clean står för renhet precis som namnet antyder och går igen även i de enkla förpackningarna.

Clean ska vara mer än bara en doft och ett namn och symboliera en ren och naturlig livsstil. Det senaste tillskottet bland dofter och parfymer från Clean är Clean Air som lanserades 2015. Andra omtyckta dofter är Clean, Clean Fresh laundry, Clean Cool Cotton, Clean Warm Cotton, Clean White Woods, Clean Shower Fresh, Clean Rain och Clean For Men.

Dofter
Cleans parfymer kännetecknas av renhet, fräschör och friskhet. Dofterna kan upplevas både enkla, romantiska och givetvis rena. Clean har blivit ett begrepp inom doft- och parfymvärlden med sina exceptionellt rena, fräscha och lätta dofter. Cleans dofter tillhör de mest populära på marknaden där många blivit klassiska storsäljare. Enkelhet före extravagans.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Cleans mest omtyckta parfymer. Cleans dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
44 träffar
Visa fler produkter