Gucci

Det italienska modehuset Gucci grundades 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Som son till en sadelmakare intresserade han sig tidigt för vackra läderarbeten. Gucci är ett av världens starkaste lyxvarumärken och är mest känt för sina exklusiva väskor. Gucci är en symbol för jet-setliv och ultimat lyx och signalerar kvalitet och elegans utöver det vanliga. Det traditionella Gucci har idag bytts ut mot det senaste inom trender och mode och Gucci ligger i framkant bland de klassiska och kompletta modehusen som kan erbjuda allt från exklusiva dofter till designade hundleksaker. Stilen är modernt ren och tidlös med hög kvalitet.

1974 lanserades den första Gucci-parfymen, Gucci No 1, och har sedan följts av en rad dofter som blivit storsäljare över hela världen. Den enkla och välkända logotypen med grundarens initialer sammanflätade i ett enkelt typsnitt har kommit att symbolisera god smak och stil.

Idag omfattar varumärket Guccis sortiment det mesta. Här finns allt från kläder, skor, accessoarer, heminredning till dofter, makeup och andra tillbehör.

Dofter
Guccis parfymer kännetecknas av exklusiv elegans och kompromisslös lyx. Dofterna kan upplevas både stilfulla, traditionella och moderna. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den förfinade och sofistikerade signaturen hos Gucci är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Guccis mest omtyckta parfymer. Guccis dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
20 träffar
Visa fler produkter