Zarkoperfume

Så länge Zarko Ahlmann Pavlov kan komma ihåg har han drömt om att skapa en doft som fångar det unika klimatet, livsstilen och estetiken av hans hemland, Danmark.

Under 2008 bestämde han sig för att förverkliga sin dröm och började studera den ädla konsten att skapa dofter. Det blev en intensiv och ofta svår resa.

Liksom de nordiska landskapen som inspirerat honom, är dofters vackra landskap subtila i sina detaljer, men stora i sina plötsliga utsvävningar. Parfymer är ett kärleksarbete som först efter en lång resa leder till titeln parfymör, och Zarko Ahlmann Pavlov kan numera stoltsera med att vara är Danmarks enda praktiserande parfymör.

Parfym är en konst, och varje konstnär har sin egen vision och inställning till mediet. Zarkoperfumes vision är att skapa dofter som personifierar Skandinavien, och Zarkoperfumes önskan är att kombinera klassisk fransk parfym med gedigen nordisk molekylärvetenskap.

Enligt Zarkoperfume är en doft en komposition inte helt olik en målning eller ett musikstycke.

Parfym
Alla Zarkoperfumes parfymer är inspirerade av olika nordiska element och platser. De är noga balanserade doftkompositioner som likt ett musikstycke spelar en hel konsert innan de helt sjunkit in i din hud.

En ny generation av nordiska parfymer, och danmarks enda parfymör ger dig ett brett utbud av underbart doftande parfymer inspirerade av platser och känslor från norden.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av parfymer från Zarkoperfume billigt online. Beställ hem din parfym redan idag med snabba leveranser. Hitta din favorit bland Zarkoperfumes exklusiva och eleganta dofter. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
4 träffar