Ralph Lauren

Ralph Lauren är ett livsstilsvarumärke som är känt världen över. 1967 började kläddesignern Ralph Lauren, New York, USA att sälja handtillverkade slipsar med hög kvalitet och egen stil. Det blev startskottet för det som idag är ett globalt, börsnoterat bolag med stora framgångar i modevärlden. Polo Ralph Lauren är namnet på de klassiskt sportiga kollektioner som gjort varumärket Ralph Lauren världsberömt. Stilen är modernt ren och tidlös med hög kvalitet.

1972 lanserades den klassiska pikétröjan i klara färger som blivit Ralph Laurens signum. Samtidigt föddes företagets ikoniska och omtyckta logotype i form av en hästpolospelare.

1978 skapades den första doften, herrparfymen Polo (Green) Ralph Lauren, som genast blev en omtyckt storsäljare. En frisk doft med djupt maskulina inslag och sportig känsla. Den första damdoften kom några år senare och är en klassisk damparfym med lätta toner.

Idag omfattar Ralph Laurens sortiment både kläder, accessoarer, heminredning och dofter.

Dofter
Ralph Laurens parfymer kännetecknas av friskhet, fräschör och attraktiv enkelhet. Dofterna kan upplevas både stilfulla, romantiska och innovativa. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den rena och klassiska signaturen hos Ralph Lauren är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Ralph Laurens mest omtyckta parfymer. Ralph Laurens dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
11 träffar