American Crew hudvård

Historia
American Crew är ett livsstilsvarumärke för män som grundades 1994 i Denver, USA. Stylisten David Raccuglia insåg tidigt potentialen i grooming eller helt enkelt styling, skönhetsvård och hudvård för män. I takt med att barberare blev färre och färre och de kvinnliga salongerna fler och fler ville grundaren av American Crew istället erbjuda männen de verktyg de behöver för att kunna styla, raka eller vårda sitt yttre. Hygienprodukter och rakning är något som de flesta män använder dagligen och American Crew har ett komplett sortiment av hudvård, styling och rakprodukter för män. Målet med American Crew är att ge männen njutning i vardagen genom innovativ hudvård och stylingprodukter för män.

American Crew ska också symbolisera en ren och naturlig livsstil. I sortimentet finns schampo, balsam, hårgel, styling, produkter för rakning, hudvård och även pomada och andra specialprodukter exempelvis olja för rakning och även produkter före och efter rakning.

Dofter
American Crews produkter kännetecknas av renhet, fräschör och friskhet. Dofterna kan upplevas både enkla, manliga och givetvis rena. American Crew har blivit ett begrepp inom herrsegmentet och även i parfymvärlden med sina rena, fräscha och maskulina dofter. Enkelhet före extravagans.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av American Crews mest omtyckta produkter. American Crews produkter passar män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din personlighet och dina hudvårdsbehov Exempelvis rakprodukter, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Hudvård

Se alla produkter

Hårvård

Se alla produkter

American Crew Classic Body Wash 450ml

American Crew Classic Body Wash är en uppfriskande duschkräm med aktiva ingredienser som kontrollerar dålig lukt och håller dig fräsch och väldoftande genom hela dagen. Innehåller aloe vera, ginsengrot-extrakt och vitamin A och E.

Till produkten