Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana är ett innovativt företag inom mode som står för en färgstark, detaljrik och utåtriktad stil. 1985 grundade Domenico Dolce och Stefano Gabbana det starka varumärket Dolce & Gabbana i Milano, Italien.

Den första doften Dolce & Gabbana Pour Femme var det första avtrycket i doftvärlden med sin kraftfulla parfym som lanserades 1992. Den vinröda sammetsförpackningen symboliserar den ultimata lyxen.

Dolce & Gabbana står för ett lyxigt och okonventionellt mode som är känt över hela världen och älskas av många. Med sina unika och självsäkra kollektioner skapar Dolce & Gabbana en stil som syns och tar för sig med okonventionella former. Dolce & Gabbana får renässansen att möta framtiden med sin speciella och storartade stil. Ett lyxigt varumärke som är både klassiskt och nytänkande.

Idag tillverkar Dolce & Gabbana både kläder, skor, klockor, accessoarer och dofter.

Dofter
Dolce & Gabbanas parfymer kännetecknas av glamour och lyx men också klassisk renhet och attraktion. Dofterna kan upplevas både urbana, romantiska och nyfikna med en stark identitet. Här finns en unik framåtanda blandat med en glamourös känsla. Den kraftfulla signaturen hos Dolce & Gabbana ger ett färgstarkt och lyxigt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Dolce & Gabbanas mest omtyckta parfymer. Dolce & Gabbanas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
36 träffar
Visa fler produkter