Decléor hudvård

Historia

Decléor är ett franskt varumärke inom kosmetik som startade i Paris 1974. Ursprungligen hette företaget CLEOR och grundades av en kosmetolog, doktor, shiatsu-lärare och en aromaterapeut. Varumärkets första produkter inom aromaterapi gick under namnet aromaessence och blev en omedelbar succé. Filosofin löd ”be more than skin-deep” och Decléor har sedan dess varit ledande på marknaden för kosmetika, hudvård och skönhetsprodukter.

Decléors passion, innovation och kvalité har varit nyckeln till företagets framgång på marknaden för hudvård och kosmetika. Deras aromaessence baseras på koncentrat av avancerade och djupverkande essentiella oljor. Decléor erbjuder skönhetsprodukter som är 100 % rena och naturliga. Produkterna är fria från konstgjorda doftämnen, färg- och konserveringsmedel.

På 2000-talet samarbetade Decléor tillsammans med Shiseido Group som expanderade varumärkets distribution internationellt till nya marknader. Decléor anses idag vara världens största varumärke inom kosmetika och aromterapi.

Hudvård och makeup

Decléors hudvårdsprodukter är ett framgångsrecept med högsta kvalité för alla hudtyper. Decléor vårdar varsamt på djupet och hjälper din hud att hålla sig fräsch och sund. Här finns produkter för alla tillfällen. För vardagen och semestern. Från morgon till kväll.

I en ständig jakt efter de renaste, mest effektiva, oljorna av högsta kvalitet väljer Decléor att endast jobba med de bästa leverantörerna och den nyaste tekniken samtidigt som de ser till att hela produktionskedjan alltid kan spåras och övervakas. På det sättet kan de se till att bestämma över allt; när de bästa skörderna är, vilka de bästa plantorna är, var de bör odlas, hur de ska odlas. Det tillåter dem även att utföra kvalitetsprov när de vill, för att de ska kunna försökra sig om att du får det bästa av det bästa.

Decléor är ett företag som ställer höga krav på sina produkter och ständigt utför prover för att se att de håller måttet.

Sakta men säkert kan kroppen väckas till liv och helas med hjälp av naturens kraft, enligt Decléor. Genom dofter kan vi även helas och därför är aromaterapi en stor del av Decléors filosofi. Att andas in dofter som aktivt slappnar av både kropp och sinne är ett kraftfullt sätt att behandla ett oroligt och stressat inre. Det kan tyckas flummigt, men det är ett enkelt sätt att slappna av sinnet och att ta några minuter för att relaxa och fylla på energireserverna.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Decléors mest omtyckta produkter. Decléors produkter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här hittar du produkter för de flesta användningsområden inom hudvård, makeup och kosmetika. Exempelvis ansiktsrengöring, dagcreme, nattbalsam, rengöringslotion, ansiktsserum, aftershave och sunlotion.

Hudvård

Se alla produkter

Makeup

 • Decléor

  Hydra Floral BB Cream Moisture Activator SPF15 40ml

  decléor - hydra floral bb cream moisture activator spf15 40ml på nätet
  Rek: 325 kr
  fr. 229 kr
  Spara 30%
Se alla produkter

Hydra Floral 24hr Hydrating Rich Cream 50ml

Hydra Floral 24HR Moisture Activator Rich Cream från Decleor är en näringsrik ansiktskräm som intensivt återfuktar, mjukgör och stärker din hy. Berikad med välgörande växtessenser från nyponros, avokado och soja som ger hyn optimalt välbefinnande och vårdar den på djupet. Krämen är intensivt fuktgivande upp till 24-timmar och skyddar även mot fria radikaler och föroreningar.

För normal till torr hy.
Fri från parabener, mineralolja och syntetiska färgämnen.

Till produkten