Dermaceutic

Dermaceutic är ett franskt hudvårdsmärke utvecklat av ett kompetent och avancerat team biokemister, kirurger och hudläkare. Den kombinerade kunskapen från de tre olika arbetsfälten har skapat en hudvårdsserie med effektiva produkter med en mängd fördelar för huden. Produkterna från Dermaceutic reparerar, förbereder och förlänger resultatet av peeling samt andra hudvårdsbehandlingar.

Som ett av de första labben i världen var Dermaceutic tidga med att använda hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra i sina produkter. Numera samarbetar de med över 30.000 hudkliniker världen över.

Effekten av Dermaceutics produkter grundas i omfattande kliniska undersökningar och samarbeten med ledande specialister från världen över.

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett stort sortiment av Dermaceutics hudvårdsprodukter! Här hittar du allt som du behöver för en lyckad hudvårdsrutin. Effektiva cleanser, eller skonsamma beroende på vilken hudtyp du har. Dag- och nattkrämer som verkar både reparerande och återfuktande. Serum som penetrerar de djupare hudlagret för att göra skillnad i grunstrukturen och återfuktande läppbalsam! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
6 träffar