LANZA

Lanza grundades 1994 som generalagent till sin amerikanska motsvarighet. Märket introducerades som ett professionellt hårvårdsmärke med produkter speciellt framtagna för att tackla individuella hårbehov.

Ditt hår är ständigt under attack från omvärldens yttre påfrestningar, L’anza utformar alla sina produkter och hårbehandlingssystem för att tackla orsakerna till skadat hår. Produkterna stärker håret så att det kan motstå stressen som kommer med en jäktig omgivning.

Deras mål är inte bara att få håret att se yngre ut, utan att faktiskt läka och stärka för ett hälsosamt och vackert hår.

Lanza ser dessutom till att alla deras produkter bidrar till en hållbar utveckling för planeten.

Hårvård

Med hjälp av den senaste tekniken håller L’anza alltid sin produktprestanda hög. Produkterna reparerar håret på djupet, ger maximal glans och märket har många speciellt utvecklade system.

L’anzas filosofi är produkter som förstår varje individs speciella behov och tar stolthet i att leverera en noga utvald kombination av produkter som skapar hälsosamt och starkt hår till varje hårtyp oh budget.

Deras speciellt framtagna Keratin Bond System använder samma proteiner som återfinns i mänskligt hår, kombinerat med återfuktande ämnen och lyxiga, botaniska ingredienser för att ge håret tillbaka sin naturliga styrka.

Sortiment

Hos oss hittar du massor av produkter från L’anza. Många utav dem är exklusivt utvecklade och menade för frisörsalonger. Flera olika system finns framtagna så produkterna fungerar optimalt då de används tillsammans med de andra produkterna inom samma serie. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
76 träffar
Visa fler produkter