Kérastase

Kérastase är ett franskt hårvårdsvarumärke som grundades 1964 av François Dalle. Varumärket representerar det finaste och mest lyxiga inom professionell hårvård. I över femtio år har Kérastase varit ledande på marknaden och distribuerats till exklusiva salonger världen över där produkterna använts i processen för ett mer välmående och vackrare hår. Kérastases expertis och ultimata skönhetsritualer väcker håret till liv och lyfter fram den naturliga skönheten hos varje kvinna eller man.

Med den avancerade teknologin från L’Oreal Advanced Research möter Kérastase kraven hos den mest kräsna kunden. Kérastases produkter är unika med aktiva ingredienser som utgör ett recept för framgång. Signaturen hos Kérastase står för avantgarde och innovativt skapande med exceptionell känsla för kvalitet. Här finns olika linjer beroende på hårtyp, användningsområde och syfte.

Hårvård

Kérastases produkter kännetecknas av vetenskap, nyskapande och kompromisslös kvalitet. Den utsökta blandningen av naturkraft och innovation fungerar i harmoni med håret och skapar en fulländning som framhäver den unika skönheten hos varje kvinna eller man. Produkterna är näringsrika och gör håret mjukt, skinande och smidigt. Håret repareras, vitaliseras och stärks på djupet. Här finns många storsäljande produkter som används av frisörer, stylister och hårvårdsproffs över hela världen.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Kérastases mest omtyckta produkter. Kérastases hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom hårvård. Exempelvis schampo, balsam och inpackningar. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
106 träffar
Visa fler produkter