Max Factor

Max Factor är ett av de äldsta och mest kända kosmetikmärkena i världen. Varumärket grundades 1909 av makeupartisten och visionären Max Factor, som föddes i Ryssland. Max Factor var den som myntade själva uttrycket "make-up" och skapade den första foundationprodukten som såldes i handeln. 1918 presenterade Max Factor den färgskaleprincip som kom att lägga grunden till det färgsystem som används än idag inom makeupindustrin. Inspirerad av filmens värld och Hollywoods glamour skapade Max Factor makeup för alla som ville återskapa filmstjärnornas look men med sina egna förutsättningar som grund. Max Factor var också den förtsa att lansera en mascara i cylinderformad förpackning med borste. 1984 blev Max Factor en del av Proctor & Gamble.

Idag producerar Max Factor ett komplett makeup-sortiment med både redskap, tillbehör och makeupprodukter i en bred färgskala med mängder av nyanser och alternativ.

Makeup eller smink?
Max Factor är ett av de mest genuina makeup-märkena på marknaden. Smink blev något för varje kvinna för att förbättra det egna utseendet och förstärka de egna vackra dragen hos kvinnan. Mac Factors makeup kännetecknas av klassisk vetenskap, vackra färger och teknologiska konsistenser. Tack vare en genuin historia och erfarenhet är Max Factor ett av de mest omtyckta varumärkena för både läppstift, mascara, foundation och annan makeup. Hållbarhet och kvalitet till ett bra pris är Max Factors signum.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Max Factors omtyckta makeup. Allt från ögonskuggor till nagellack och concealer. Max Factors makeup passar kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter som passar både nybörjare och makeupartister.

Precis som makeupartistens eget motto:

Max Factor- the makeup of makeup artists

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
66 träffar
Visa fler produkter