Tom Ford

Tom Ford är en amerikansk filmregissör och modeskapare som föddes 1961 i Texas i USA. Han studerade inredning, arkitektur och mode. Som ung tillbringade Ford mycket tid och gillade discoteket Studio %€ som också har fungerat som inspiration till Tom Fords sena modeskapelser. Tom Ford har gjort sig känd som inflytelserik designer genom sina nyskapande kollektioner för Gucci där han arbetade som designer under många år. Han har även gjort kollektioner för Yves Saint Laurent. Som filmregissör har Tom Ford stått bakom filmer som A single man som nominerades för bästa film vid filmfestivalen i Venedig. Filmen belönades därefter med en Oscar.

Den första doften för Tom Ford lanserades 2006 och heter Black Orchid. Parfymen är en rik, klassisk doft med toppnoter av fransk jasmin, svart tryffel, ylang-ylang, svarta vinbär och citrus. Hjärtat består av svart orkidé, lotusblomma och kryddor, medan basen är en blandning av patchouli, sandelträ, choklad, rökelse, bärnsten, vetiver, vanilj och balsam. Andra dofter från Tom Ford är Patchouli absolu, Sahara Noir, Velvet Orchid och Violet Blonde.

Dofter
Tom Fords parfymer kännetecknas av trendig sensualitet och förförelse, men också av djup mystik. Dofterna kan upplevas både attraktiva och spännande. Här blandas magnetiska ackord med attraktionskraft och en mörk touch. Den manliga själen är närvarande i denna doft som ger ett oemotståndligt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Tom Fords mest omtyckta parfymer. Tom Fords dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
16 träffar