Olaplex

Olaplex skapades av Dr. Craig Hawker, VD på institutet för nanosystem i Kalifornien, och Vice VD på labbet för materialforskning på Universitetet Santa Barbara. Forskarna jobbade tillsammans med Olaplex för att skapa en aktiv ingrediens som reparerar skadat hår och motverkar slitage under kemiska behandlingar.

Deras vision var att skapa en välgörande olja som agerar liknande en keratinbehandling. Tillsammans bestämde de sig för att skapa en helt ny, revolutionerande produkt för stylister och hårcolorister. Så skapades Olaplex.

Olaplex

Olaplex är en unik och patenterad produkt som hjälper ditt hår att sammanlänka svavelbindningar för att göra det starkare och friskare. Den sensationella molekylen har revolutionerat hårvård och flyttat gränserna för vad som tidigare var möjligt att göra med hår utan att skada dess kvalitet.

Frisörer utrustade med olaplex teknologi skapar underverk. Och ännu bättre; du kan beställa teknologin direkt hem till dig!

Med den avancerade teknologin möter Olaplex kraven hos den mest kräsna kunden. Olaplex produkter är unika med patenterad innovation som underlag för framgång. Alla Olaplex produkter är utformade för att stärka och förbättra hårets kvalitet och skydda det under kemiska behandlingar.

Så funkar det

Svavelbindningarna sitter i hårets andra skikt, inuti håret där man utför kemiska behandlingar så som färgning och permanent. Svavelbindningarna består av aminosyror och genom att tillsätta just rena aminosyror kan Olaplex reparera skadade svavelbindningar för en uppbyggande effekt. Dessa aminosyror är protein och gör håret starkt och tåligt.

Samtidigt reparerar Olaplex dessa svavelbindingar med sin petenterade molekyl! Olaplex länkar ihop skadade bindningar, samtidigt som de förhindrar att hårets naturliga protein skadas under behandlingar.

Sortiment

Parfym.se har de produkter från Olaplex som rekommenderas för hemmabruk. De är lika effektiva och välgörande som de utformade för salongen, men lätta och säkra att använda hemma! Olaplex hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Gör som tusentals nöjda kunder, och kända personer som Khloe Kardashian, Carolina Gynning och Bianca Ingrosso, och beställ hem Olaplex idag!  

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
5 träffar