Lumene

Trots de isande kalla och uttorkande vindarna i de nordiska områdena tenderar de nordiska kvinnorna att se utomordentligt fräscha och ungdomliga ut, med en omätbar hälsosam utstrålning som lyser genom det långa vintermörket. Denna förtrollande skönhet skapad av ett en extrem, men generös, arktisk natur ligger till grund för Lumenes affärsidé.

Med sina rötter i norra Finlands ritualer för välbefinnande utnyttjar Lumene kraften hos en av de sista orörda områdena på jorden. Lumene kombinerar syrerikt, pH-vänligt arktiskt källvatten, med en mängd olika handplockade arktiska ingredienser. Bär, frön, växtextrakt, och svamp som utvecklats i norden över tusentals år för att överleva och trivas under en unik och utmanande natur. Åtta månader av obrutet vintermörker följt av fyra månader av intensivt och livsgivande ljus 24 timmar om dygnet.

Detta ljusfenomen, som ytterligare förstärks av en ovanligt stabil lågtemperatur, stimulerar arktiska växter att producera oöverträffade höga nivåer av starka näringsämnen och antioxidanter.

Genom att fånga kraften hos dessa laddade aktiva ämnen, kanaliserar Lumene återupplivandet av ljus i sina produkter. Lumene kallar det "Arctic Lumenessence", hemligheten bakom nordisk skönhet. Skönhet i form av ren, naturligt lystrande hud.

Hudvård

Lumenes hudvårdsprodukter är inspirerad av det finska landskapets natur, renheten och äkthet. Anpassat för en avslappnad nordisk livsstil. Varje produkt från Lumene har tagits fram omsorgsfullt för att återspegla kraften hos de naturliga ingredienserna som finns i de nordiska skogarna. Alla doftämnen är dessutom skapade av naturliga råvaror och kombinerade för att skapa en avslappnande, rogivande doftaura.

I Lumenes sortiment hittar du allt du behöver för att överleva det nordiska klimatet. Dagkrämer, nattkrämer, serum och cleansers. Med flera hudvårdsserier anpassade efter klimat och hudtyp hittar du lätt något som passar just dig!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av produkter från Lumene. Hitta rätt hudvård för din hudtyp och beställ hem den billigt online med snabba leveranser. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
130 träffar
Visa fler produkter