Biotherm hudvård

Historia
Biotherm är ett av de mest kända namnen inom selektiv hudvård och kosmetik. Biotherm står för högteknologisk hudvård baserad på thermalplankton och naturliga ingredienser från havet. Den franska biologen Madame Jeanine Marissal upptäckte att thermalkällorna innehöll thermalplankton som blev en nyckel till effektiv hudvård. 1952 fick hon patentet för just detta. Genom ett koncentrat av källvatten ger Biotherm huden de bästa förutsättningar för att återbalanseras. Produkterna är också mycket rika på vitaminer, mineraler och naturliga oljor. 1970 blev Biotherm en del av L’oréal-koncernen. Redan 1985 lanserade Biotherm sin serie med hudvård för män. Biotherm var också ett av de första selektiva kosmetikmärkena som specialiserade sig på effektiv kroppsvård och solvård.

Biotherms hudvårdande doft Eau Vitaminee lanserades 1997 och är en underbar citrusfrisk doft som livar upp sinnena och stimulerar huden. Biotherms vårdande makeup i milda toner lanserades några år senare. En av Biotherms, och kanske en av världens, mest omtyckta ansiktscremer är Aquasource.

Idag producerar Biotherm det mesta inom kosmetik och skönhetsvård såsom hudvård för både herr och dam, makeup, dofter och solprodukter.

Sortiment
Biotherms produkter kännetecknas av innovativ forskning och naturliga ingredienser från thermalkällor. De vårdande produkterna finns i en rad olika serier och teman utifrån behov, hudtyp och ålder.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Biotherms mest omtyckta produkter. Biotherms produkter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Hudvård

Se alla produkter

Biotherm Deo Pure Roll-On 75ml

Biotherm Deo Pure Roll-On är en skonsam och högpresterande deodorant/antiperspirant som effektivt förebygger dålig lukt, svettutsöndring och bakterietillväxt. Innehåller alkyllaktat och kamomillextrakt kombinerat med ett trippelaktivt mineralkomplex som lugnar känslig hud och balanserar hudens pH-värde. Deo Pure Roll-On lämnar huden fräsch, torr och sval.

Alkoholfri och dermatologiskt testad.

Till produkten