GHD

Martin Penny, Gary Douglas och Robert Powls grundade ghd 2001. Deras innovativa plattänger blev snabbt en succe och företaget behövde inte annonsera förrän två år efter lanseringen. Plattängerna sålde sig själva och GHD blev snabbt ett självklart val för frisörer och hemmastylare över hela världen. 

GHD, kort för Good Hair Day, är den ledande tillverkaren av hårvårdsprodukter från Leeds i Storbritannien. GHD är en av de främsta producenterna av hårstylingsverktyg och säljs i över 50 000 salonger över hela världen. GHD var den första sponsoren av stylingverktyg till Victoria's Secret Fashion Show, och används av kändisar som Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow och Jennifer Aniston.

Hårvård

Ett decennium av innovativ styling sen lanseringen av GHDs första plattång, och Good Hair Day är fortfarande troget sitt motto: känslan av förvandling. Förutom de ikoniska plattängerna, som fortfarande är ett måste för kvinnor och män världen över, uttökar GHD även sitt sortimentet med en produktlinje av professionella borstar.

 

Välgörenhet

Sedan 2004 har GHD samlat in cirka 80 miljoner kronor till förmån för forskning mot bröstcancer. Good Hair Day producerar en begränsad upplaga rosa plattänger varje år, och skänker en del av försäljningen till välgörenheter. 

2018 samarbetade GHD med en brittisk stilikon för att skapa en exklusiv serie av stylingverktyg. Lulu Guinness, känd för hennes röda läppstiftsmotiv och unika stil. Lulu Guinness verk syns på armarna av kändisar som Helena Bonham Carter, Florence Welch, Dita von Teese, Alexa Chung och Christina Aguilera. Efter att ha pressat gränser inom modebranschen i nästan 30 år, ger Lulu i år GHD Pink Limited Edition en extra glamourös design!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av plattänger, borstar och stylingprodukter från GHD. Skapa det perfekta svallet med någon av GHDs hårsprayer eller mousser, och styla med någon av de smidiga, snygga stylingverktygen! Beställ redan idag, med snabb leverans! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
34 träffar
Visa fler produkter