MoroccanOil

Morrocanoils grundare Carmen Tal var ute på en resa när hon efter en misslyckad färgning av sitt hår upptäckte kraften hos arganolja. Hon såg hur håret gick från skadat och slitet till mjukt, följsamt och glänsande! Där och då bestämde hon sig för att hitta ett sätt att dela arganoljans magi med resten av världen.

Det som startade som endast en revolutionerande produkt, helt ny inom hårvårdsindustrin, har växt till en komplett kropp- och hårvårdsserie baserad på den näringsrika och välgörande arganoljan. Med ambitioner att erbjuda kropp- och hårvårdsprodukter med högsta kvalitet har Moroccanoil vuxit till att bli ett ikoniskt märke inom bara ett årtionde.

Med inspiration av sin egen historia, grundat av en stark och modig kvinna med en dröm, stöttar Moroccanoil unga ambitiösa kvinnor genom att skänka en del av sin inkomst till kvinnor i Marocko.

Hårvård

Moroccanoils produktserie sträcker sig från schampo och balsam till stylingprodukter och återfuktande oljor. De är alla fyllda av arganolja och ebjuder uv-skydd tillsammans med antioxidanter som skyddar håret från yttre faktorer.

Hudvård

Moroccanoil erbjuder även hudvårdsprodukter som håller din hy lika återfuktad och mjuk som ditt hår. Morroccanoil Body är 100% arganolja helt utan andra tillsatser. Perfekt för att använda över hela kroppen för att hålla dig härligt len.

Sortiment

Parfym.se har ett stort sortiment av Moroccanoils mest omtyckta kropp- och hårvårdsprodukter. Moroccanoils produkter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom naturlig hårvård och återfuktande hudvård.

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
65 träffar
Visa fler produkter