Clarins

Det världskända hudvårdsmärket Clarins grundades i Frankrike 1954 av massören Jacques Courtin-Clarins med kärlek och respekt för kvinnors skönhet. Clarins är det tredje största selektiva hudvårdsmärket i Sverige. Clarins är ett av Europas ledande selektiva hudvårdsmärken och finns i 150 länder och har mer än 20 000 återförsäljare. Varumärket har en stark hudvårdsfilosofi: Att vara ett hudvårdsmärke som leder utvecklingen, och som använder endast de bästa och mest aktiva växtextrakten och erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna för hudvård och makeup.

Clarins har ett komplett sortiment av kosmetikprodukter i form av hudvård, kroppsvård, makeup, solprodukter och en egen herrserie. Clarins produkter är naturligt växtbaserade, allergitestade och med hög kvalitet.

På doftsidan finns den legendariska Eau Dynamisante som är en av världens första hudvårdande dofter med naturliga ingredienser.

Idag omfattar varumärket Clarins sortiment det mesta inom skönhet.

Hudvård, makeup och dofter
Clarins produkter kännetecknas av naturliga ingredienser och vetenskapliga effekter. Produkterna är både vårdande, naturliga, lyxiga och effektiva. Här finns många klassiska och välkända produkter som blivit favoriter hos både kvinnor och män världen över. Clarins står för naturlighet, hudvårdsexpertis och teknologi.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Clarins mest omtyckta produkter. Clarins passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och förstärker varandra och ger en komplett hudvårdsrutin samt makeup i fina färger och nyanser. Parfym.se har dessutom ett stort utbud av både kroppsvård, makeup, herrprodukter och hudvård från Clarins. 

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
124 träffar
Visa fler produkter