Shiseido

Det världskända hudvårdsmärket Shiseido grundades i Japan 1872 av Yushin Fukuhara och är ett av världens äldsta kosmetikföretag. Grundtanken var att skapa ett apotek i västerländsk stil. Shiseido är det fjärde största selektiva kosmetikföretaget i världen. Shiseido är ett av Europas ledande selektiva hudvårdsmärken och finns över hela världen. Varumärket har en stark hudvårdsfilosofi: ”Sann skönhet enligt det japanska idealet är harmoni mellan själ och utseende; en yttre reflektion av det inre jaget.”

Shiseido har ett komplett sortiment av kosmetikprodukter i form av hudvård, kroppsvård, makeup, solprodukter och en egen herrserie. Shiseidos produkter är naturligt växtbaserade, allergitestade och med hög kvalitet.

På doftsidan finns parfymen Zen som bjuder på noter av bland annat ananas och ros. Herrdoften med samma namn har även den inslag av exotiska frukter och avlutas med mysk.

Idag omfattar varumärket Shiseidos sortiment det mesta inom skönhet.

Hudvård, makeup och dofter
Shiseidos produkter kännetecknas av naturliga ingredienser och vetenskapliga effekter. Produkterna är både vårdande, naturliga, milda och effektiva. Här finns många klassiska och välkända produkter som blivit favoriter hos både kvinnor och män världen över. Shiseido står för en ren helhetsupplevelse inom skönhet med kompromisslös känsla för detaljer, hudvårdsexpertis och teknologi bortom kemi och biologi.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Shiseidos mest omtyckta produkter. Shiseido passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och förstärker varandra och ger en komplett hudvårdsrutin samt makeup i fina färger och nyanser. Parfym.se har dessutom ett stort utbud av både kroppsvård, makeup, herrprodukter och hudvård från Shiseido. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
104 träffar
Visa fler produkter