Sebastian

Sebastian Professional är ett amerikanskt professionellt hårvårdsmärke som grundades i Los Angeles under 1960-talet. Som ett svar på det udda flower power-modet ville stylisten Geri Cusenza ta hårmode ett steg längre. Produkterna utvecklades för att skapa en oräddhet inom styling och hårvård. Sebastian Professional är pionjärer inom hårstyling och hårmode och skapade bland annat den första hårgelen med wet-lookteknologi. Sebastian Professional är ett av de mest kända världsledande hårvårdsmärkena på marknaden. Frisörer och hårproffs har länge använt det innovativa varumärket och Sebastian erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Sebastian har flera produkter beroende på syfte och stil. Sebastian är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Sebastian Professional finns över hela världen och används gärna av frisörer och stylister.

Sebastian Professional omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Frisörprodukterna är enkla att använda, koncentrerade och dryga och dessutom vårdande för håret.

Hårvård
Sebastian Professional hårvårdsprodukter står för innovativ kvalitet och vetenskap inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Sebastian Professionals mest omtyckta hårvårdsprodukter. Sebastian Professionals hårvårdsprodukter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
62 träffar
Visa fler produkter