Maria Nila

Maria Nila lanserades 1999 som en stylingserie utformad och producerad i Sverige, i Helsingborg för att vara mer exakt. Utgångspunkten för Maria Nila är att fokusera på renhet och symbios med naturen. Inspirationen till nya produkter är grundarens mormor och i det egna laboratoriet i Helsingborg tillverkas allt som kan tänkas att behövas i en frisörsalong. När du beställer hem schampo, hårspray eller balsam från Maria Nila beställer du produkter utvecklade för professionella.

Maria Nilas filosofi är att hålla hög kvalitet och att ställa krav på sina produkter samtidigt som miljöpåverkan minimeras. Dessa krav sträcker sig från produktion till paketering.

Ständigt i utveckling

Maria Nila tar stolthet i att vara ett företag som står nära marknaden och har nära samarbeten med kreatörer och frisörer för att förstå vad kunder önskar sig från hårprodukter. Tack vare organisationens mindre storlek kan de enkelt följa trender och leverera produkter med hög kvalitet till låga priser!

Maria Nila utvecklas och breddar sitt sortiment hela tiden.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment med hårprodukter från Maria Nila. Här hittar du schampo, balsam, hårspray, hårinpackningar och mousse. Vi arbetar hela tiden för att utöka sortimentet för att du ska kunna hitta dina favoriter. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
8 träffar