Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional är ett professionellt hårvårdsmärke med tyskt ursprung. Hans Schwarzkopf var en kompetent kemist i Berlin, 1898 öppnade han ett litet apotek med en populär parfymhylla. Produkterna utvecklades från början av Hans Scwarzkopf själv. Han skapade bland annat det första flytande schampot 1927. Schwarzkopf Professional är ett av de mest kända världsledande hårvårdsmärkena på marknaden. Frisörer och hårproffs har använt varumärket i alla tider och Scwarzkopf erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Scwarzkopf har flera linjer beroende på syfte och stil; Osis, BC, 3D och Essensity. Scwarzkopf Professional är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Schwarzkopf Professional finns över hela världen och frisörer har använt hårvårdsprodukterna i mer än 100 år. Osis är den serie inom varumärket som ger möjligheter till personlig styling av ditt hår och chansen att skapa den frisyr som du känner för.

Schwarzkopf Professional omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Frisörprodukterna är enkla att använda, koncentrerade och dryga och dessutom vårdande för håret.

Hårvård
Schwarzkopf Professional hårvårdsprodukter står för klassisk kvalitet och vetenskap inom hårvård. Stylingprodukterna är både hårvårdande och dryga att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Schwarzkopf Professionals mest omtyckta hårvårdsprodukter. Schwarzkopf Professional hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
168 träffar
Visa fler produkter