Filorga

Filorgas laboratorium grundades för över 30 år sedan, redan då med ambitionen att bli världsledande inom anti-age produkter. Filorga grundades av Michel Tordjman, en fransk läkare och en cellbiolog. Filorga erbjuder högklassiga anti-ageing produkter som utan ingrepp får dig att se betydligt yngre ut.

Deras breda sortiment innefattar fillers, polyvitaliserande NCTF, kemiska peeling och två stycken effektiva hudvårdsserier.

Hudvård

Med en stolt tradition inom hudvård och dermalogisk forskning är Filorga det självklara valet för dig som vill se resultat. Det är hudvård som verkligen fungerar. Den exklusiva serien Skin Perfusion är skapad för salongen i ditt badrum, kliniska produkter som kan användas hemma. Med högpresterande produkter och synliga resultat!

Effektiv hudvård

Skin perfusion innehåller aktiva ämnen kombinerat med den senaste generationens kosmetika. Det är en sömlös kombination av kosmetisk finish och medicinska effekter.

Mer vakuum, mindre konserveringsämnen

Filorgas snygga och praktiska förpackningar har ett praktiskt vakuum som håller produkten oförstörd längre. Det innebär också att mindre konserveringsämnen behövs och att produkterna blir mer skonsamma. Så bra!

Växande sortiment

Med ett ständigt växande sortiment med nya produkter håller Filorga alltid fingret på pulsen och förutspår nästa trend inom hudvård. Med Filorgas unika NCTF vitamincocktail i grunden är varje produkt speciellt framtagen för att tackla ett specifikt problem. Alla produkter kan användas var och en för sig, eller som en rutin i 6 steg för optimalt resultat.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Filorgas professionella produkter. Här hittar du hudvård från Filorga online för låga priser, med snabb leverans!

Hitta dina favoriter och upptäck vad som passar just din hy!

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
16 träffar
Visa fler produkter