NYX Professional Makeup

1987 kom Toni Ko som trettonåring till USA från Korea utan att kunna ett enda ord engelska. Tolv år senare startade den då 25-åriga Toni Ko kosmetikvarumärket och framgångssagan NYX Professional Makeup i Los Angeles, Kalifornien. Företaget är namngett efter den grekiska gudinnan som regerade natten och symboliserade skönhet och styrka. Toni Ko upplevde ett stort gap mellan de dyra prestigemärkena och de billiga produkterna som fanns på marknaden. Hennes idé var att fylla det gapet med att erbjuda prisvärd professionell makeup till en så bred kundkrets som möjligt. Konceptet blev snabbt en succé och redan första året omsatte NYX Professional Makeup två miljoner dollar.

Toni Kos vision, drivkraft och hårda krav på hög kvalité har varit nyckeln till NYX framgång. NYX definieras av professionalism, modernitet och exceptionell kvalité för lite pengar. Företaget omfattar det mesta för den med höga krav på smink såsom mascara, concealer, läppstift och annan makeup.

2014 såldes NYX till L’Oréal. I ledning av L’Oréal fortsätter NYX att leverera prisvärda professionella produkter med hög kvalité i Toni Kos anda.

NYX är ett globalt varumärke och finns för nuvarande i över 70 länder. Makeupen finns i en mängd färger, nyanser och konsistenser beroende på syfte och stil. Produkterna är älskade av såväl professionella makeup artister som skönhetsentusiaster världen över.

 

Makeup

NYX Professional Makeups produkter står för professionalism och hög kvalité inom kosmetika. Makeupen erbjuder allt från moderna trender inom kosmetika till mer klassiska läppstift, nagellack och ögonpennor. Här finns storsäljande produkter för smink och makeup som används av människor världen över.

 

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av NYX mest omtyckta produkter. NYX produkter passar människor i alla åldrar såväl till vardags som fest. Här finns skönhetsprodukter för de flesta användningsområden inom smink och makeup.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
194 träffar
Visa fler produkter