Nioxin

Nioxins historia börjar med en kvinnas önskan att få andra att känna sig vackra. Inspirerad av sina egna upplevelser bestämde sig Eva Graham att hennes livsmål skulle bli att hjälpa män och kvinnor att behålla sitt hår.

Under sin uppväxt i North Carolina gjorde Eva parfymer av rosenblad och oljor av rötter och örter. Eva följde i sin mors fotspår och fick en stor förståelse för naturens läkande egenskaper. Från sin far fick hon ambition och modet att drömma. En dag satt lilla Eva och tittade på när hennes far rakade sig och borstade sitt hår. Han sa ”Eva, om det ändå fanns något som kunde stoppa mitt hår från att falla av”, och ett frö såddes.

Som vuxen och nybliven mor tappade Eva nästan hälften av sitt blonda hår. Måttet var rågat och Eva bestämde sig för att satsa allt. Hon investerade 500 dollar i att starta sitt egan företag.

Hårbotten som huvudsak

Efter att ha rådfrågat dermatologer, kemister och gått på otalt många föreläsningar förstod stod en sak klart för Eva. Hårbottnen är huvudsaken när det kommer till att behandla håravfall. Lika mycket uppmärksamhet som vi ger huden i ansiktet, borde vi också ge huden på vårt huvud. Sen, genom experiment hemma i hennes eget sovrum, tog sakta men säker ett revolutionerande hudmärke för hårbottnen form. Nioxins föddes och har sedan dess räddat kvinnor och män över hela världen från håravfall!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av Nioxins produkter mot håravfall. Cleansers för din hårbotten, reparerande hårmasker mot håravfall och revitaliserande serum. Vårt sortiment av Nioxin fylls hela tiden och nya produkter tillkommer. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Förpackningsfärg 0
29 träffar
Visa fler produkter