Peter Thomas Roth hudvård

Historia

Peter Thomas Roths stora passion för hudvård kommer från hans strävan att hitta effektiva produkter för att behandla sina egna personliga hudvårdsproblem. Ursprungligen var hans huvudproblem akne och allt eftersom tiden gick blev även åldrande av huden ett av de problem han ville lösa. Hans hudvårdsintresse växte så småningom till en önskan att hitta de bästa verktygen i kampen mot akne, tecken på åldrande och solskada. Hans uppdrag: att kombinera effektiva och potenta ingredienser med avancerad teknik för att skapa produkter som är enkla att använda.

 

Som andra generationens invandrare till USA av ungerska föräldrar är hudvård en del av Peters arv. Under 1800-talet och början av 1900-talet ägde hans familj två spaorter i Ungern. När Peter Thomas Roth lanserade sitt företag 1993, grundade han sin affärsidé i de grundläggande lugnande och helande filosofierna från hans familj. De första produkterna skapades av de många lerorna och mineralerna som finns i ungerska källor. Peter Thomas Roth skapar fortfarande hyllningar till sina rötter i form av lyxig hudvård, men använder nu även de senaste innovativa och effektiva ingredienserna från runt om i världen för att förbättra formlerna och blanda anrika ungerska recept med 2000-talets hudvårdsteknik. Resultatet: effektiv hudvård som gör vad den lovar att göra!

 

Hudvård

Peter Thomas Roths hudvårdsfilosofi är enkel; Innovativa formler, förvånande resultat. Som produktutvecklare leder Peter Thomas Roth ett team av forskare och utvecklare som skapar nyskapande, banbrytande produkter i märkets egna laboratorium och produktionsanläggning. 

 

Peter Thomas Roth reser jorden runt för att hitta de bästa och mest kraftfulla ingredienserna. Det gör att märket kan erbjuda toppmodern kvalitet och effektiva produkter.

 

Produktlinjen består idag av ett brett sortiment med över 100 produkter som säljs över hela världen. Peter Thomas Roth sortiment med dagkräm, nattkräm, ögonkräm, body lotion, duschgel, schampo, balsam, toner, cleanser, osv. skapades för att kunna anpassas till varje persons hudbehov, erbjuder något för alla hudtyper och behandlar alla sorters hudvårdsproblem.

 

Mer än 15 av Peter Thomas Roths formler har fått eftertraktade utmärkelser från prestigefyllda skönhetstidningar. Men lyssna inte bara på dem – se resultateten själv, de kommer att 

förvåna dig!

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hudvård från Peter Thomas Roth. Här finns dagrkäm, nattkräm, cleanser, toner, ögonkräm, med mera! Köp alla dina favoriter eller hitta nya billigt online, beställ med snabb leverans och njut av effektiv hudvård från Peter Thomas Roth! 

Hudvård

Se alla produkter

Hårvård

Se alla produkter

Makeup

Se alla produkter

Un-Wrinkle® Peel Pads (60 Pads)

Un-Wrinkle® Peel Pads är en skonsam men effektiv daglig peeling med potenta växtextrakt och antioxidanter som tar fram vacker, klar och lystrande hud. I form av smidiga pads som kan användas för sig eller som förberedande peel inför andra Un-Wrinkle produkter. 

 

De rengörande och peelande padsen innehåller trollhassel som avlägsnar överskottsfett för att göra huden redo för maximal absorbering av hudvård som följer. Padsen minimerar synliga porer, fina linjer och ojämnheter samtidigt som de ger din hy en slät, fast finish emd underbar lyster. 

 

Användning:
Använd morgon och kväll på rengjord hud. Svep över ansikte och dekolletage, låt verka i upp till 3 minuter och skölj sedan av. 

Till produkten