Real Techniques

Grundarna av Real Techniques, Samantha och Nicola Chapman, växte upp med smink runt omkring sig hela tiden. Deras faster var en välkänd makeup artist i London med kunder som David Bowie och Prinsessan Diana. Deras mamma var även hon ett stort fan av makeup och underhöll ofta de unga flickorna med kreativa looks och de senaste trenderna från Londons vibrerande uteliv. Som unga flickor experimenterade de på varandra och när det blev dags att välja karriär var makeup det självklara valet. De blev snabbt begåvade och visade prov på att bli nästa kända makeup artister precis som sin faster. Och framför allt så hade de ett brinnande intresse för skönhet.

Efter två år av skolning inom professionell makeup flyttade de båda systrarna till London och började sina karriärer som frilansande makeupartister. Efter stigande karriärer och samarbeten med kända varumärken som MAC, Estee Lauder och Chanel bestämde sig systrarna för att lägga upp en video på Youtube.

Från Youtube till borstar

Efter en snabbt växande popularitet på youtube med tusentals nya följare varje månad föddes systrarnas idé för Real Techniques, en serie av verktyg anpassade efter vad deras följare ville ha. I takt med att sociala medier växer blir det enklare att höra direkt från sina kunder vad deras behov är, något som systrarna tagit till vara på.

Så lanserade Real Techniques 2011! Sminkborstar och makeupverktyg med omätbar kvalitet kombinerat med den professionella kunskapen hos de två grundarsystrarna.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av borstar och makeupverktyg från Real Techniques billigt online. Oavsett om du letar efter en makeupsvamp, foundationborste, contourborste, rougeborste eller en ögonbrynsborste så hittar du det här och kan beställa med snabb leverans! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
17 träffar