Redken

Redken är ett amerikanskt professionellt hårvårdsmärke som grundades i New York under 1960-talet av Jheri Redding och Paula Kent, därav namnet Redken. Med inspiration från New Yorks gatumode och kraftfull kreativitet skapade Redken en ny era inom hårvård. Redken erbjuder image och kvalitet i kombination med kunskap och teknologi. Produkterna är högteknologiska och bygger på läran om vårdande proteiner och pH-värdets betydelse för hårets vitalitet. Redken står för modern och banbrytande forskning inom hårstyling och hårmode. Redken är ett av de mest kända varumärkena på marknaden inom hårvård. Frisörer och stylister har länge använt Redken som erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Redken har flera produktlinjer beroende på syfte och stil och är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Redken finns över hela världen och används gärna av frisörer och stylister.

Redken omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Idag är Redken en del av L’oréal-koncernen.

Hårvård
Redken hårvårdsprodukter står för innovativ kvalitet och vetenskap inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga samt enkla att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs och frisörer över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Redkens mest omtyckta hårvårdsprodukter. Redkens hårvårdsprodukter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
137 träffar
Visa fler produkter