3-Step Intro Kit Skin Type 4

Clinique 3-Step Intro Kit Skin Type 4
Vårt pris
259 kr
Lagerstatus
1st i lager
Leveranstid
1 - 3 arbetsdagar

Kom igång med din hudvårdsrutin med 3-Step Intro Kit Skin Type 4 för fet till kombinerad hud från Clinique. De 3 medföljande hudvårdsprodukterna består av en mild men effektiv ansiktsrengöring, ett exfolierande ansiktsvatten och en återfuktande ansiktskräm.

Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula är en flytande ansiktstvål för fet till kombinerad hy som rengör din hud utan att torka ut den. Liquid Facial Soap Oily Skin Formula är effektiv mot smuts och orenheter samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktbalans. Clinique rekommenderar daglig rengöring, morgon och kväll!

Clinique Clarifying Lotion 4 (Oily Skin) är ett ansiktsvatten för fet till kombinerad hy som exfolierar huden milt. Den avlägsnar smuts och döda hudceller för en fräsch och strålande hy. Clinique Clarifying Lotion 4 förbereder huden för efterföljande hudvård och fukt. Clinique rekommenderar att ansiktsvattnet används efter deras flytande ansiktstvål!

Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel är en tunn återfuktande gel som snabbt tas upp av huden och passar utmärkt för dig med kombinerad eller oljig hy. Clinique rekommenderar att Dramatically Different Moisturizing Gel används morgon och kväll!

Produktinformation
Kategori
Hudvård > Ansiktsrengöring > Rengöringsgel
Varumärke
Clinique
Användningsområde
Ansikte
Dam/Herr
Dam, Herr, Unisex
Hudtyp
Fet hy
Övrigt
Doftfri, Parabenfri

Andra kunder har också köpt