Wet N Wild makeup

Historia

Wet N Wild lanserades i Brooklyn, New York 1979 med ett lekfullt sortiment av läppstift och nagellack! Serien som lanserades då har samma pris idag! Bensinpriset har gått upp, priset på mjölk har gått upp, men läppstiften och nagellacken från Wet N Wild har samma pris som 1979, wow!

Makeup från Wet N Wild har alltid varit några av de mest prispressade produkterna på marknaden. De är ett självklart val för de flesta sminktokiga och produkterna är anpassade för en mängd olika åldrar, hudtoner och personligheter! Vem du än är, finns det makeup från Wet N Wild som du kommer bli tokig i!

Alla sorters karaktärer är välkomna hos Wet N Wild, med över 400 olika färger bland sina produkter! De var bland annat det första makeupföretaget som sålde svart nagellack, till gothares stora lycka! Oavsett om du är hårdrockare, bubbelpoppare eller schlagerfantast, hittar du sminket du behöver hos i Wet N Wilds breda arsenal av mascara, puder, ögonskugga, läppstift, foundation, osv!

Cruelty free

All makeup från Wet N Wild är cruelty free, har alltid varit och kommer alltid att vara! Märket är självklart certifierat av PETAs ”beauty without bunnies” program som jobbar för att helt stoppa djurförsök inom skönhetsindustrin.

Wet N Wild tror på skönhet utan cruelty. Ingen av våra fluffiga vänner har skadats under framtagningen av deras produkter. Oavsett om du är militant vegan eller bara älskar hundvalpar och kaniner, så stöttar de dig och vill hjälpa dig att göra aktiva val som stoppar djurplågeri!

Utöver cruelty free, så är dessutom några av produkterna helt veganska! Super!

Sortiment

Shoppa ett brett sortiment av smink från Wet N Wild på parfym.se! Hitta dina favoriter och beställ dem billigt online med snabb leverans. Släpp loss och experimentera med färger och konsistenser, hitta din stil med billig makeup från Wet N Wild! 

Makeup

Se alla produkter

Cover All Partners in Prime, 25ml

Cover All Partners in Prime är en mirakulös primer som kan användas över hela ansiktet för att minimera synliga porer, fylla i fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen, förhindra att din foundation kakas och ljusa upp din hud för lyster som håller hela dagen! Magi!

Hur? Den viktigaste ingrediensen i den här mirakelprimern är vit safir, pulveriserad och tillsatt i en mjuk, silkeslen kräm som glider över huden och ger en gnistrande finish.

Användning:

Applicera som bas innan din foundation. 

Till produkten