Wella hårvård

Historia

Wella är ett professionellt hårvårdsmärke med ursprung i Tyskland. 1880 skapades företaget Wella av frisören Franz Stroher med fokus på innovation och expertis inom hårvård. Wella har alltid gått i spetsen för utveckling av frisörprodukter. 2003 fick Proctor & Gamble en kontrollerande roll över Wella. Wella SP är en linje inom världsberömda Wella och är ett av de mest kända världsledande hårvårdsmärkena på marknaden. Frisörer och hårproffs har använt varumärket i alla tider och Wella erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Wella har flera linjer beroende på syfte och stil. Wella är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Wella finns över hela världen och frisörer har använt hårvårdsprodukterna i mer än 130 år.

Wella omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Frisörprodukterna är enkla att använda, koncentrerade och dryga och dessutom vårdande för håret.

Hårvård

Wellas hårvårdsprodukter står för klassisk kvalitet och vetenskap inom hårvård. Stylingprodukterna är både hårvårdande och dryga att använda vilket gör det lätt att skapa frisyr du önskar. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer över hela världen.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Wellas mest omtyckta hårvårdsprodukter. Wella hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Hårvård

Se alla produkter

Wella SP Luxe Oil

Wella SP Luxe Oil är ett reparerande, skyddande och stärkande elixir som gör underverk för håret. Berikad med essentiella oljor från bland annat argan och mandel som vitaliserar håret och skyddar keratinet. Elixiret vårdar varje enskilt hårstrå på djupet och lämnar det starkt, silkeslent och livligt med en förnyad och vacker lyster. En ultimat skönhetsbehandling för håret och som förberedelse inför färgning eller styling.

Till produkten