Uniq One

1931 startade Charles Revson tillsammans med sin bror Joseph det företag som kom att bli ett kosmetikimperium av rang. Kemisten Charles Lachman bidrog med sin kunskap i utvecklandet av produkter och ett L till företagsnamnet som blev Revlon. Det började med en enda produkt – en helt ny typ av nagellack. 1937 fanns en hel serie med transparenta nagellack som lanserades i butiker och varuhus. På bara sex år blev företaget ett miljonbolag med stor framgång. 1944 lanserades ett läppstift och under andra världskriget utökades sortimentet till en komplett makeupserie av hög kvalitet.

Senare lanserade Revlon även hårvårdsprodukter och hårfärg. Frisörer världen över har länge använt Revlons professionella produkter för håret. Ett komplett sortiment med schampo, balsam, hårfärg, stylingprodukter och specialprodukter med djupt vårdande egenskaper. Uniq One är en linje inom Revlons hårvård av högsta kvalitet.

Idag omfattar varumärket Revlons sortiment det mesta inom kosmetik. Här finns allt från dofter, makeup och hårvård till avancerade manikyrprodukter och andra tillbehör.

Hårvård
Revlons Uniq One kännetecknas av professionell hårvård. Produkterna är vårdande och ger håret nytt liv. I serien finns schampo, all-in-one spray - en produkt som är djupt vårdande och inte sköljs ur och som hjälper trassligt hår. över. Den enkla men kvalitativa signaturen hos Uniq One är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Uniq Ones mest omtyckta produkter. Uniq Ones produkter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar varandra Parfym.se har dessutom ett utvalt sortiment av dofter från Revlon.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
9 träffar