Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är ett livsstilsvarumärke som blivit berömt världen över. 1982 började kläddesignern Tomas Jacob ”Tommy” Hilfiger, New York, USA sin karriär med det egna varumärket Tommy Hilfiger med god kvalitet och ledig stil. Det blev startskottet för det som idag är ett globalt, börsnoterat bolag med stora framgångar i modevärlden. Tommy Hilfiger Jeans är namnet på de klassiskt lediga och sportiga kollektioner som gjort varumärket Tommy Hilfiger världsberömt. Stilen är modern och bärs av många kändisar exempelvis David Bowie och Keith Richards. ”Classics with a twist”

1995 blev Tommy Hilfiger årets herrmodedesigner och hyllades för sin jordnära och coola design.

1995 skapades också den första doften, herrparfymen Tommy Tommy Hilfiger, som genast blev en omtyckt storsäljare. En sportig doft med maskulina inslag och casual känsla. Den första damdoften Tommy Girl kom 1996 och är en ren och frisk damparfym med lätta toner.

Idag omfattar Tommy Hilfiger sortiment både kläder, accessoarer, heminredning och dofter.

Dofter
Tommy Hilfigers parfymer kännetecknas av lätthet, fräschör och klassisk renhet. Dofterna kan upplevas både originella, moderna och sportiga. Tommy Hilfigers parfymer älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den rena och coolt klassiska signaturen hos Tommy Hilfiger är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Tommy Hilfigers mest omtyckta parfymer. Tommy Hilfigers dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
10 träffar