TIGI

Tigi är ett professionellt hårvårdsmärke med brittiskt ursprung. Produkterna utvecklades från början av frisörteamet Toni & Guy och familjen Mascolo. Världsledande frisörer och hårproffs har inspirerat varumärket som erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Tigi har flera linjer beroende på syfte och stil; Bed Head, Catwalk, S-factor, Rockaholic och For Men. Tigi är synonymt med trendig hårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Tigi finns över hela världen och frisörer har använt hårvårdsprodukterna i flera årtionden.

Tigis olika hårvårdsserier skapar den ultimata hårvårdsceremonin för ett fulländat och vackert hår. Produkterna kombinerar avancerade ingredienser med innovation som vårdar och vitaliserar håret på djupet. Stylingprodukterna ger möjligheter till personlig styling av ditt hår med inspiration från catwalk och mode.

Tigi B For Men är den serie inom varumärket som ger männen en egen hårserie speciellt utvecklad för manligt hår. Eftersom mannens hår har en annan struktur, tjocklek och yta än kvinnliga hårstrån är Tigi B For Men utformad för att passa extra bra för mannens hår och behov.

Hårvård och styling

Tigis styling- och hårvårdsprodukter står för en modeinspirerad och frigjord stil med välgörande ingredienser som gör håret starkt och vackert. Stylingprodukterna är både hårvårdande och dryga att använda vilket gör det enkelt att forma den frisyr som du önskar. Hårvårdsprodukterna reparerar, vitaliserar och förbättrar hårets förmåga till återhämtning. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer över hela världen.

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av Tigis mest omtyckta styling- och hårvårdsprodukter. Tigis produkter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. Exempelvis schampo, hårspray och hårmousse. 

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
89 träffar
Visa fler produkter