Tangle Teezer

Idén till Tangle Teezer föddes när grundaren Shaun Pulfrey flyttat tillbaka till sitt hemland Storbritannien efter en lyckad och global karriär som frisör. Väl tillbaka anställdes han som chefs-colorist på Toni & Guy och släppte snart sin egna bok ”I Wanna be Blonde”.

Efter år inom hårindustrin hade Shaun insett behovet av att snabbt och effektivt kunna borsta ut trassligt hår utan att behöva rycka och slita i kunders hår. Han tog sig an utmaningen och startade 2003 research och utvecklingen av en professionell anti-trasselborste!

2007 visades Tangle Teezer i den brittiska motsvarigheten till Draknästet. I programmet nekades borsten och blev kallad bland annat ”bortkastad tid”. Men, tittarna älskade den och hemsidan översvämmades av besökare som var intresserade!

Senare samma år släpptes den första versionen av the Tangle Teezer och efter strålande försäljning samt massor av feedback från kunder bestämde sig Shaun 2012 för att skapa flera nya borstar, något som gav företaget den brittiska drottningens pris för innovation!

Sitt första samarbete med en designer hade Tangle Teezer 2015 när den fräcka brittiska designern Lulu Guinnes designade ett unikt print för en av borstarna. Det var företagets första steg in i modevärlden.

Hårvård

Tangle Teezer använder en unik och revolutionerande teknik för att effektivt och smärtfritt reda ut trassligt hår. De speciellt utformade och noggrant placerade kammarna glider lätt genom håret och separerar varje hårstrå utan att de fastnar i varandra.

Med sin ergonomiska utformning ligger borsten bekvämt i handen och gör det lättare att vinkla, så du slipper att få ont i både handlederna och hårbotten. Dessutom är alla Tangle Teezers borstar små och smidiga, så att du alltid kan bära med dig en i väskan!

Sortiment

På parfym.se hitttar du flera av Tangle Teezers borstar för reducerade priser! Tangle Teezers borstar passar både kvinnor och män i åldrar. Precis som Tangle Teezer hela tiden strävar efter att utveckla nya produkter, strävar vi på parfym.se efter att köpa in och sälja så många av deras borstar som möjligt! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
5 träffar