Tabac Original hudvård

Historia

Tabac är ett av de mest klassiska varumärkena för män. Den tidlösa doften av Tabac, kryddig och exotisk med inslag av trä, skapades av företaget Mäurer & Wirtz 1959 och ses fortfarande som en av de mest populära dofterna för män. Sedan sin födelse har doften utvecklats och anpassats för att bli en mängd olika produkter inom grooming. Produkter för allt från rakning till hårvård och deodorant har numera den klassiska doften. 

 

Sedan lanseringen av originaldoften har parfymen utvecklats och med den de tillhörande groomingprodukterna, därför hittar du nu även flera moderna variationer av doften. Passande för den moderna gentlemannen! 

 

Legendarisk design

Den originella och legendariska flaskan känns lätt igen och Tabacs maskulina design passar perfekt in i varje gentlemans badrumsskåp. Inspirerad av sextiotalets nya idéer om den moderna mannen, futurismen och den stiligt rakade käklinjen. 

 

Professionell skäggvård

En mans bäste vän är rakhyveln, även om du sportar ett fylligt skägg eller en babylen kind. Håll skägget glatt och återfuktat med hjälp av en bra skäggolja, eller lindra den nyrakade huden med en svalkande after shave. Rakar du dig varje dag är såklart ett rikt lödder viktigt för att hålla morgonrutinen kvick och sårfri! 

 

Ta hjälp av de smarta och välgörande produkterna från Tabacs linje för skäggvård! 

 

Sortiment

 

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Tabac med den klassiska doften av bergamott och ekmossa. Beställ dina favoriter billigt online och njut av snabb leverans! Välkommen! 

Hudvård

Se alla produkter

After Shave Lotion Splash

Tabac Original After Shave Lotion Splash är en klassisk after shave lotion från det ikoniska märket Tabac. Med porsammandragande och antiseptiska egenskaper motverkar den rakfinnar och irriterad hy efter rakning.

 

Med Tabacs klassiska doft av kryddig peppar och mörkt, varmt trä.

 

Användning:
Skvätt i handflatorna och klappa på huden efter rakning. Följ med en fuktkräm om din hy lätt torkar ut eller är känslig för alkohol.

Till produkten