Stella McCartney

Stella Nina McCartney föddes 1971 i London, Storbritannien. Hon är dotter till Paul och Linda McCartney och designer. Stella McCartney studerade mode och design och vid sin examenskollektion anlitade hon Kate Moss och Naomi Campbell för att visa sina plagg. 1997 blev Stella McCartney chefsdesigner för Chloé. Hennes stil och kollektioner var unika och betonade motsatser och fick stor uppmärksamhet. 2001 började hon arbeta för Gucci-group. Stella McCartney har även designat scenkläder för Madonna och Annie Lennox.

År 2004 inledde Stella McCartney ett samarbete med sportföretaget Adidas som än idag marknadsför en linje som fått designerns namn; Stella McCartney. 2005 gjorde hon också ett bejublat gästspel för H & M med en tillfällig kollektion som blev en succé.

Stella McCartneys doftskapelser är trendiga i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till trend, mode och elegans. Dofterna är klara, sensuella och tonerna extravaganta. Stella McCartney har också lanserat en rad doftförpackningar med ett specifikt mönster - Stella Print - som återfinns i hennes modekollektioner. Ett trendigt varumärke som är står för både framgång och attraktionskraft.

Dofter
Stella McCartneys parfymer kännetecknas av kändisskap och berömmelse men också elegans. Dofterna kan upplevas både intensiva, innovativa med en känsla av ung fräschör. Här finns trendiga och urbana ackord blandat med rena linjer. Den personliga signaturen hos Stella McCartney ger ett moderiktigt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Stella McCartneys mest omtyckta parfymer. Stella McCartneys dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar