Sarah Jessica Parker parfym

Historia
Sarah Jessica Parker föddes 1965 i Nelsonville i USA. Hon är skådespelerska med bakgrund som sångerska och dansare. Sarah Jessica Parker är kanske mest känd för sin roll som Carrie Bradshaw i den omåttligt populära TV-serien Sex and the city som också blivit film. Sarah Jessica parker är även mycket engagerad politiskt och UNICEF-ambassadör.

Sarah Jessica Parker lanserade sin första damdoft 2005. Parfymen heter Lovely och är en ljus doftkomposition med fruktiga toner och friska ackord. Försäljningen av doften vid lansering slog alla rekord. Den symboliserar hennes attraktiva personlighet och framgång. Efter framgången med Lovely har stjärnan presenterat en rad andra personliga dofter.

Sarah Jessica Parkers doftskapelser är personliga i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till mode och status. Dofterna är sensuella och detaljerna är konstfulla. Sarah Jessica Parkers personlighet som skådespelerska speglar hennes dofter med en beslutsamhet som känns levande. Sarah Jessica Parker är en förebild för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet. Ett trendigt varumärke som är står för en kvinnlig framåtanda.

Dofter
Sarah Jessica Parkers parfymer kännetecknas av rena vackra linjer men också konstnärlighet. Dofterna kan upplevas både blommiga och krispiga, men också djupt fruktiga med en känsla av utmaning. Här finns storstadens puls blandat med naturens egen konst. Den personliga signaturen hos Sarah Jessica Parker ger ett självsäkert men vänligt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Sarah Jessica Parkers mest omtyckta parfymer. Sarah Jessica Parkers dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Mest populär

Lovely, EdP

149 kr

(rek. pris 345 kr, spara 57%)

Parfym & Doft

 • Sarah Jessica Parker

  Lovely, EdP

  sarah jessica parker - lovely, edp på nätet
  Rek: 345 kr
  fr. 149 kr
  Spara 57%
Se alla produkter

Lovely, EdP

Lovely, EdP är den första parfymen från Sarah Jessica Parker. Doftskapelsen är mjuk, diskret och intim med en elegans som karaktäriseras av många klassiska parfymer. Doften är samtidigt både modern och charmerande men också sexig och stilfull.

Doftfamilj – Blommig/Träig
Toppnoter
– Nektarin, bergamott, lavendel och träiga noter
Mellannoter
– Apple Martini, orkidé och vit påsklilja
Basnoter
– Ambra, ceder, vit mysk och träiga noter

Till produkten