Rodial

Rodial är ett hudvårdsmärke som grundades av Maria Hatzistefanis 1999 efter att hon såg ett tomrum på marknaden för högpresterande hudvård med resultatorienterade behandlingar. Rodial har idag en global räckvidd med närvaro i 35 länder och ett stort följe bland kända ansikten. 

Maria Hatzistefanis 

Grundaren av Rodial, Maria, började sin karriär som journalist innan hon flyttade till New York där fick sin utbildning på Columbia Business School. Efter en praktik hos Salomon Brothers, först i New York och sedan i London följde hon sin passion och instinkt för skönhet genom att grunda Rodial. 

Hennes syn på hudvård och makeup lockar följare både online och offline, och hon är alltmer efterfrågad att prata mode och affärer på konferenser som Londons Condé Nast College of Fashion & Design, Web Summit, Fashion Tech Forum och WWD Digital. Hon är medlem i British Fashion Council och har nyligen samarbetat med Central Saint Martins.

Hudvård

Rodials produkter är kombinerar anti-aging-ingredienser med banbrytande innovation. Resultatet är effektiv hudvård som behandlar en rad hudproblem. Med hjälp av unika och potenta ingredienser som bigift och drakblod har alla produkter omsorgsfullt formulerats för att ge de bästa resultaten.

Efter många års arbete med makeup-artister och de bästa tipsen från back stage såg Maria möjligheten att ta Rodial till nästa nivå och skapade en serie med makeup som utformades för att förhöja din naturliga skönhet samtidigt som den ger dig en felfri och professionell finish. 

Unika ingredienser

Hudvård och makeup från Rodial innehåller unika, vågade och exklusiva ingredienser som tar din hudvård till nästa nivå. Bigift, ormserum, drakblod och flytande diamant ger dig fastare hy, lystrande glow och en finish som du tidigare inte trodde var möjlig! 

Sortiment

På Parfym.se hittar du ett stort och hela tiden växande urval av hudvård från Rodial. Vi strävar alltid efter att utöka vårt sortiment för att du ska kunna hitta den hudvård du söker! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
23 träffar
Visa fler produkter