Rochas

Rochas är ett franskt modehus som grundades 1925 i Paris av Marcel Rochas. Rochas var den förste att designa 2/3 långa kappor och kjolar med fickor. Stjärnor som Marlene Dietrich och Carole Lombard var tidiga kunder hos Rochas. I modern tid finns också celebriteter som Jennifer Aniston, Nicole Kidman och Jennifer Lopez i kundkretsen.

Dofterna från Rochas blev tidigt framgångsrika. Den första doften lanserades 1936 och hette Air jeune. Den följdes av riktiga klassiker inom parfymvärlden som exempelvis Femme och Madame Rochas.

Stilen är tidlös och elegant. Rochas presenterade en bred linje med både kläder, skor, accessoarer och dofter. Huset ägs idag av Proctor & Gamble och idag har modesidan av företaget dessvärre lagts ned.

Signaturdoften hos Rochas är den närmast ikoniska Madame Rochas. Flaskan är själva sinnebilden av en klassisk parfymflaska med traditionsenlig guldkork. Doften skapades för den kvinnligaste av kvinnor – en riktig Madame: Doften är djupt feminin med toner av jasmine, bulgarisk ros och iris.

Basnoterna är av ambra, sandelträ och cederträ.

Dofter
Rochas parfymer kännetecknas av tradition och stil med exklusivitet. Dofterna kan upplevas både friska, pudriga och blommiga. Rochas presenterar ett brett sortiment av olika dofter med olika stil och teman. Rochas är ett av de äldre parfymhusen i världen och är världsberömt för sina parfymer.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Rochas mest omtyckta parfymer. Rochas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
5 träffar