Roberto Cavalli

Roberto Cavalli föddes 1940 i Florens i Italien. Han är en omtyckt designer som gärna fotograferar sig igenom världens resmål och hittar sin inspiration i djurmönster och exotiska färger och former. Dottern Daniele Cavalli är också designer och lanserade tidigt egna kollektioner. 1970 startade han det egna modehuset Roberto Cavalli och fick genast uppmärksamhet för sitt arbete av bland annat Hermés. Varumärket står för en exotisk, färgstark och varm framtoning. Stilen är rolig, pigg, spännande och men också stilfull och fylld med energi. 2007 skapade Roberto Cavalli en kollektion för klädjätten H & M.

2002 skapade Cavalli den första doften, damparfymen Cavalli Women med klassiskt guldig flakong som ger känslan av den antika orienten. Doften är också den inspirerad av det exotiska med inslag av bärnsten vanilj och tonkaböna. Roberto Cavallis dofter har ofta förpackningar med djurmönster och ormen är ett favoritmotiv. Andra dofter från modeskaparen är Just Cavalli, Acqua, Exotica och Serpentine.

Idag omfattar Roberto Cavallis sortiment både kläder, accessoarer, tillbehör och dofter.

Dofter
Roberto Cavallis parfymer kännetecknas av orientaliska toner, guldig lyx och djurinfluenser. Dofterna kan upplevas både stilfulla, spännande och varma. Här finns många trendiga parfymer med klass som kompletterar Roberto Cavallis design stil och utstrålning. Den glamourösa och färgstarka signaturen hos Roberto Cavalli ger ett tidlöst intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Cavallis mest omtyckta parfymer. Roberto Cavallis dofter passar män i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
9 träffar