Replay

Modeföretaget Replay startades 1978 i Italien. Replay är ett rebelliskt varumärke som tidigt fokuserade på och blev kända för sina trendiga jeans med lite lösare passform så kallad loose fit. Replay kom till Sverige 1982. Målgruppen är yngre vuxna men plaggen är populära i alla åldrar världen över. Grundtanken är att Replay ska öppna upp för nya idéer och låta livet visa oss nya sätt att leva livet varje dag. Idag har Replay mer än 220 egna butiker och säljs i mer än 5000 butiker. Sortimentet består numer av kompletta modekollektioner med rebelliska inslag och livets galna upptåg i fokus där varje dag ska vara exceptionell.

Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Replays plagg bärs av många kändisar och celebriteter.

2008 lanserade modehuset Replay sin allra första doft som kom i både dam och herr samtidigt. Andra populära dofter från Replay är Your Fragrance och Jeans Spirit.

Idag omfattar Replays sortiment allt ifrån heminredning till kläder, accessoarer, väskor, glasögon, klockor och dofter.

Dofter
Replays dofter kännetecknas ofta av moderna och trendiga och tuffa jeansinspirerade inslag. Dofterna kan upplevas både lite provocerande och rebelliska. Här finns många omtyckta och unika parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den utmanande och tuffa signaturen hos Replay är dynamisk och är ett fint komplement till Replays lite rockiga kollektioner som andas trend och nytänkande.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Replays mest populära parfymer. I Replays doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
19 träffar
Visa fler produkter