REF

REF är ett svenskt professionellt hårvårdsmärke som grundades i Stockholm. REF står för Reference of Sweden och symboliserar det svenska ursprunget utifrån värderingar om naturlighet, renhet, integritet och kvalitet. REF poängterar vikten av att leverera extraordinära resultat då det kommer till styling och hårvård. REF står också för det referenssystem som REF skapat för sina produkter. Tack vare en tresiffrig sifferkombination kan varje kund hitta sin produkt utifrån egna individuella behov och önskemål. Den första står för Hold eller Care (hållbarhet eller vård), den andra för Shine (glans) och den tredje för Volume (volym). Samtliga från 0-5. Alla produkter från REF är fria från sulfat och parabener.

REF erbjuder smart hårvård och styling med kvalitet i kombination med kunskap och teknologi. REF står för modern forskning inom hårstyling och hårmode. REF är ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. REFS hårvård passar allA och lämpar sig för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård.

REF omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling.

Hårvård och styling
REFS hårvårdsprodukter står för naturlig och ren kvalitet och vetenskap inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga att använda vilket gör det enkelt att skapa olika frisyrer på ett naturligt sätt.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av REFs mest omtyckta hårvårdsprodukter. REFs hårvårdsprodukter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
46 träffar
Visa fler produkter