Prada

Mario Prada grundade det italienska modehuset Prada i Milano 1913. Modehuset är ett av de mest kända inom haute couture. Från början fokuserade Prada på läderarbeten och tillverkade bland annat exklusiva handväskor och accessoarer. Mario Prada gick bort 1997 och idag ansvarar barnbarnet Miuccia Prada för modeimperiet. Hon har också givit namn till en klädlinje inom Prada som kallats MiuMiu, vilket är hennes smeknamn. Serien vänder sig till en något yngre publik.

De lyxiga Prada-kollektionerna är färgstarka och ofta med glamourösa inslag. Väskorna tillverkas i finaste skinn och har ibland detaljer av ädla metaller och ädelstenar. Prada kopieras ofta och det finns mängder av piratkopior av det exklusiva modehusets produkter.

Idag omfattar Pradas sortiment både kläder, accessoarer, väskor, glasögon och dofter.

2004 skapades den första doften, damparfymen Amber Prada. En spännande doft med djupt feminina inslag som indiskt sandelträ, indonesisk patchouli, labdanum och bensoin. Citrus, vanilj och mjuka blommor. Den första herrdoften kom senare och är en matchande herrparfym med maskulina toner.

Dofter
Pradas parfymer kännetecknas av mode, lyx och glamourösa detaljer. Dofterna kan upplevas både exklusiva och trendiga. Pradas doftkollektion innehåller en bred portfölj av olika dofter och parfymer med vitt skilda egenskaper. Inspirationen finns i allt från renhet och lyxigt mode till färgstark sensualism.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Pradas mest omtyckta parfymer. Pradas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
35 träffar
Visa fler produkter