Paul Mitchell hårvård

Historia

Paul Mitchell grundades 1980 av de båda vännerna John Paul DeJoira och Paul Mitchell som ville bidra till en bättre och mer innovativ hårmodebransch. Dessutom ville de kunna erbjuda sina kunder lyxig hårvård till ett billigare pris. De skapade en produktserie tänkt att underlätta arbetet inte bara för frisörer, utan även för kunden själv. Känslan av fräscht och glamoröst hår var nu inte längre reserverad till salonger, utan kunden kunde lätt sköta håret hemma och få samma resultat!

Paul Mitchell startades med bara 700 dollar som insats och snart lanserades en revolutionerande hårvårdsserie. Och revolutionen pågår fortfarande, Paul Mithchell är fortfarande ett företag som står i framkanten av innovation inom hårvård.

Socialt ansvar

Paul Mitchell tar som företag stort socialt ansvar och ser miljötänk som en av hörnstenarna i företaget. Utöver ett genomsyrande miljötänk har företaget även en stark policy mot djurförsök, från materialnivå till färdig produkt!

Hårvård

Bland Paul Mitchells hårvårdsserier hittar du produkter framtagna för en mängd olika effekter. Oavsett vad du vill åstadkomma så kan Paul Mitchell hjälpa dig! De erbjuder balsam, schampo mousse, hårspray, serum, you name it!

Med flera olika serier hittar du enkelt hårvårdsprodukter speciellt framtagna för skadat hår, tunt hår, fett hår och så vidare! Med sin serie speciellt framtagen för män finns även något för dig med grövre och oredigt hår!

Sortiment

Parfym.se erbjuder hårvård från Paul Mitchell. Här hittar du en mängd produkter med skilda effekter. Med ett brett och varierat sortiment ökar chansen för att du ska hitta produkter som passar just dig! Välkommen att hitta dina nya favoriter från Paul Mitchell!

Hårvård

Se alla produkter

Hudvård

Se alla produkter

Tea Tree Special Shampoo

Tea Tree Special Shampoo är ett uppfriskande schampo som tvättar håret samtidigt som det stimulerar både hår och hårbotten. Schampot boostar hårets vitalitet och lyster, allt med en fräsch doft av mint! 

 

Det effektiva men skonsamma schampot lugnar hårbottnen och verkar mot mjäll. Skäm bort ditt hår med det här friska schampot, en riktig kick på morgonen! 

 

Användning:
Massera in i vått hår och löddra innan du sköljer ur.

Till produkten